Diensten

De diensten die wij aanbieden zijn trainingen en

opleidingen. Daarnaast bieden wij EHBO producten en blusmiddelen aan. Ook

kunt u bij ons terecht voor evenementenhulp EHBO.

Evenementen begeleiding
EHBO

Sinds 5 jaar bestaat binnen ons bedrijf de Evenementenbegeleiding. Sinds kort vindt u dit onder de naam ‘VITA Medical Support’.
Het doel van deze evenementenbegeleiding is het begeleiden, coördineren en ondersteunen van evenementen als het gaat om EHBO en BHV. Er worden uitsluitend vrijwilligers ingezet. Deze zijn allen gediplomeerd als EHBO’er, FMR (First Medical Responder) en BHV’er

Webshop

U kunt bij ons alle denkbare EHBO- en blusmiddelen aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt via het contactformulier of telefonisch een bestellijst opvragen en vervolgens de bestelling bij ons plaatsen. De bestelling wordt dan zo snel mogelijk, na betaling en afhankelijk van de voorraad, naar u verstuurd.

Bedrijven die door ons de opleidingen laten verzorgen bieden wij jaarlijks EHBO-materialen aan en deze kunnen wij gratis controleren. Dit houdt in dat er geen voorrij- of administratiekosten worden berekend. Enkel de materialen die vervangen/aangevuld dienen te worden, worden in rekening gebracht.

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

BHV opleiding met een oefenpop